Welkom bij de handleiding van PetBase 5.0

Met de komst van PetBase 5.0 staat de handleiding online op deze portal. Mist u nog informatie, stel uw vraag dan via info@petbase.eu  Wij werken nog dagelijks aan de uitbreiding van deze pagina's.

Eigenaar

Professional

Index meer uitleg

Waarom kiest een professional of eigenaar voor PetBase?

Voor de eigenaar/houders:

1. In één opslag alle dieren beheren en onderhouden
2. Vanaf de PC/Laptop of smartphone
3. Foto van het dier kunnen uploaden
4. Bij vermissing werken wij samen met dierenambulances, politie en dierenartsen om uw dier snel weer thuis te krijgen
5. Snelle en professionele service bij vragen, wij zetten ons in voor de dieren
6. Uw gegevens staan veilig bij PetBase. Wij beschermen uw huisdier bij diefstal of vermissing is deze weer snel thuis

Voor de professional (dierenarts, chipper, asiel, fokker):

1. Eenvoudige en snelle registratie van huisdieren
2. Aangewezen portaal in Nederland voor het registreren van honden
3. One stop shop voor registratie, Chip en EU dierenpaspoort
4. Snelle en professional service door onze medewerkers bij vragen
5. ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerde organisatie die veiligheid van gegevens vooropzet!

PetBase is een door de Nederlandse overheid aangewezen portaal voor het registeren van honden. Zie de website van RVO voor meer informatie en onze officiële benoeming.

Nog niet helemaal duidelijk? Voor korte vragen kunt u altijd bellen of een e-mail sturen naar support@petbase.eu. Voor uitleg of toelichting over heel PetBase is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.