Gebruiker toevoegen

Je hebt een professional MijnPetBase account en wil een Gebruiker toevoegen.

Log in op jouw eigen account. Ga in het Menu naar Gebruikers.

gebruikers overzicht

Toevoegen

Klik op +Nieuw
gebruiker toevoegen
Noteer de gegevens van de nieuwe gebruiker en kies daarvoor een apart uniek mailadres. Vergeet niet om het CIBG-nummer of chippernummer en het werkadres correct in te vullen, zoals ze bij RVO bekend zijn. Zonder goedkeuring van RVO mag een gebruiker geen handelingen verrichten en geen doormeldingen doen. Let op: alleen een dierenarts mag in Nederland officiĆ«le dierenpaspoorten uitreiken.

Klik op opslaan en controleer via Menu-Gebruikers of de gegevens juist in beeld komen. Achter het CIBG/chippernummer zie je een groen vinkje als RVO goedkeuring verleent. Zie je dit niet, controleer dan de ingevulde gegevens en neem bij twijfel hierover contact op met RVO.

Beheerder

Is de gebruiker een beheerder die de accounts van collega-professionals mag beheren, vink dan deze optie aan.

Wijzigen

Klik in de lijst met gebruikers links van de te wijzigen gebruiker op het edit icoon en breng de nodige wijzigingen aan. Klik na het bewerken op opslaan.
gebruiker bewerken

Email

De nieuwe gebruiker krijgt een altijd een bevestigingsmail om een eigen wachtwoord aan te maken en in te loggen op het nieuwe account. Mocht die niet ontvangen zijn en ook niet terug te vinden in de spambox, dan is dat geen probleem. De nieuwe gebruiker kan altijd nog via de knop Wachtwoord vergeten een eigen wachtwoord aanmaken en inloggen.