Inloggen op PetBase met een registratienummer en of formuliernummer

Inloggen op PetBase met een registratienummer en of formuliernummer

Heb je nog een (oude) registratie bij PetBase op basis van een papieren formulier (blauw)? Of heb je in het verleden een bevestiging met inlog-gegevens ontvangen van Petbase.eu of van Stichting CHIP, met daarin de bevestiging van registratie? Dan heb je sinds november 2021 nieuwe en betere mogelijkheden.

Inloggen en contactgegevens wijzingen - adres en/of telefoonnummer
Sinds begin november 2021 adviseren wij je om direct gebruik te maken van de modernste oplossing, jouw gratis eigen PetBase account. Daar kunnen al jouw dieren bij elkaar geregistreerd worden. Maak kosteloos een account aan bij MijnPetBase en kies de optie 'Dier toevoegen" in het menu. Houdt de inlog-gegevens bij de hand, want die heb je nodig. In enkele stappen verplaats je de gegevens van de eerder geregistreerde gegevens naar jouw nieuwe account. Je kan jouw contactgegevens eenvoudig beheren via Mijn account en jouw dieren via Mijn dieren.

Uitschrijven of overleden melden
Wil je het dier uitschrijven of overleden melden dan kan je via hier met het chipnummer jouw huisdier opzoeken. Op het moment dat je jouw huisdier hebt gevonden klik je op de knop 'Gegevens wijzigen'. In jouw account kan je alle gegevens wijzigen. Kies in jouw account voor de optie Overleden Melden. Verder hoef je niets te doen.

Geen inlog-gegevens beschikbaar
Was jouw dier vóór 1 november 2021 geregistreerd bij Stichting CHIP of PetBase, maar heb je geen registratienummer of formuliernummer meer? Of werkt het bij jou bekende nummer niet? Klik dan hier voor de juiste instructies. Let op: heb je een geplastificeerd registratiebewijs van VETAIR of van Stichting CHIP, dan helpen wij je persoonlijk verder. Mail een foto van het registratiebewijs naar info@petbase.eu en geef aan wat je wilt wijzigen.