Foto huisdier toevoegen

Hoe voeg ik een foto toe?

Een foto van jouw huisdier toevoegen is heel eenvoudig en gratis. Let op: dit is alleen mogelijk met een gratis MijnPetBase account. Heb je dat nog niet, klik dan eerst hier.

Volg de onderstaande stappen om een foto van jouw dier toe te voegen:
1) Log in op jouw PetBase account
2) Klik op 'Mijn dieren'
3) Klik op 'Details en wijzigen'
4) Voeg een foto toe

1) Log in op jouw PetBase account
Als je al een PetBase account hebt, log dan eerst in. Heb je nog geen PetBase account, dan kun je deze eerst aanmaken.

2) Klik op 'Mijn dieren'
Zodra je bent ingelogd, kan je links in het menu op 'Mijn dieren' klikken. Je krijgt dan een overzicht van jouw dieren te zien. Zie je hier nog niet al jouw geregistreerde dieren, lees dan hier hoe je ze kunt overzetten naar dit account.
foto dier

3) Klik op 'Details en wijzigen'
Zoek het dier op waarvoor je een foto wil toevoegen en klik op 'Details en wijzigen'. Je krijgt nu de "Dierkaart" te zien. Dit is een overzicht van de gegevens van jouw dier.
aanpassen gegevens

4) Voeg een foto toe
Rechtsboven in de dierkaart van jouw dier zie je de optie om een foto van jouw huisdier toe te voegen. Klik op het vlak onder 'Foto van jouw huisdier' en voeg direct de foto van jouw dier toe.
foto toevoegen dier

Wil je nog extra informatie of bijzonderheden toevoegen? Klik dan HIER voor verdere instructies.
Let op: als u de computer, de tablet of de iPad met andere mensen deelt, is het verstandig om na afloop altijd uit te loggen. Jouw gegevens blijven dan veilig en privĂ©.

Succes!