Account aanmaken

In PetBase kan een gratis account aangemaakt worden. Daarin kunt u gemakkelijk alle bij PetBase geregistreerde dieren en uw eigen contactgegevens inzien en wijzigen. Begin met te klikken op deze link "registreer".  Het aanmaken van het MijnPetBase account kost maar een paar minuten, daarna kunt u altijd met uw e-mailadres inloggen en de registraties eenvoudig beheren en/of wijzigen.

Stap 1 - Geef aan wie u bent

Kies Eigenaar als u een dier heeft en de registratie wil inzien of een dier wil toevoegen aan uw account.
Kies Anders als u een dierenarts, chipper, asiel of stichting bent en het account niet voor uzelf privé is bedoeld.

Stap 2 - Vul het emailadres in waarmee uw account aangemaakt en beheerd gaat worden.
Klik op de knop "Doorgaan".  Nu zal het systeem voor u controleren of er al een MijnPetBase account bestaat met dat e-mailadres . Is er al een account op basis van dat e-mailadres, dan melden wij dat direct. Is er nog geen account op dat e-mailadres, dan gaat PetBase automatisch door naar stap 3

Stap 3 - Uw gegevens invullen

Vul de gevraagde gegevens in. Let op: vakken met een sterretje moeten verplicht ingevuld worden. Druk dan op de knop 'Registreer'. Nu is het account aangemaakt en kan er ingelogd worden op uw persoonlijke MijnPetBase account.

Let op: uw privacy is belangrijk
Het is belangrijk om uw persoonlijke gegevens zoals naam en telefoonnummers te beschermen, daarom geven wij u de keuze. Maar houd wel rekening met een langere tijdsduur* om u te bereiken als uw huisdier gevonden wordt en uw gegevens niet getoond mogen worden. Ons advies is dan ook ten minste uw telefoonnummer te tonen.

Wilt u dat niet en kiest u voor "contact alleen via de databank", zet dan als uw huisdier vermist is alsnog uw telefoonnummer in beeld. Maak het de vinder, de dierenambulance of dierenarts gemakkelijk. Ze willen het u direct laten weten als uw huisdier is gevonden.

Stap 4 - Afronden
Geef aan dat u het eens bent met onze Algemene Voorwaarden en laat ons weten of we u af en toe op de hoogte mogen houden van Nieuws. Klik daarna op "Registreer"
Dit was de laatste stap. U bent nu klaar met de registratie van uw account. U kunt vanaf nu altijd inloggen met uw e-mailadres en uw zelfgekozen wachtwoord. Ga hiervoor naar de pagina inloggen

*PetBase is een Europese databank voor dieren waar privacy hoog in het vaandel staat. Wij zijn echter uitsluitend bereikbaar tijdens kantooruren en kunnen u daarom niet direct bellen.