Mijn adreswijziging (of nieuwe telefoonnummer)

Gemiddeld verhuizen mensen in ons land eens per 10 jaar.  Een nieuw telefoonnummer komt veel vaker voor. Hoe verwerk je deze wijziging GRATIS in jouw PetBase account?  (Heb je nog geen account, lees dan hier hoe je het kunt aanmaken en inrichten.)

Volg de onderstaande stappen om jouw adres- en contactgegevens te wijzigen:
1) Log in op jouw PetBase account
2) Klik in het menu op 'Mijn adres + Telefoon'
3) Noteer de geldige contactgegevens
4) Klik op 'Opslaan'

1) Log in op jouw PetBase account
Als je al een PetBase account hebt, log dan eerst in. Heb je nog geen PetBase account, dan kan je deze eerst aanmaken.

2) Klik in het menu op 'Mijn adres + Telefoon'
Zodra je bent ingelogd, kan je in het menu klikken op 'Mijn adres + Telefoon'. Je krijgt dan direct jouw adres- en contactgegevens te zien.
adres telefoonnummer wijzigen

3) Noteer de geldige contactgegevens
Hier noteer je alle nu geldige contactgegevens, omdat die voor de registratie noodzakelijk zijn. Onderaan de pagina kan je jouw privacy-instellingen aanpassen. Met jouw privacy-instellingen kan je bekijken en veranderen welke gegevens zichtbaar worden als iemand het chipnummer opvraagt. Je kunt hier kiezen voor het zowel tonen van jouw adres als telefoonnummer, alleen jouw telefoonnummer of dat het contact alleen verloopt via de databank. Dit laatste betekent dat alleen medewerkers van PetBase jouw contactgegevens kunnen zien. Je kunt bij die keuze echt alléén tijdens kantoortijden gebeld worden als jouw dier gevonden is.

Nieuw: Je hebt nu de extra mogelijkheid om toestemming te geven dat jouw adres en telefoonnummer niet voor iedereen zichtbaar zijn, maar alleen voor professionals (dierarts, asiel, politie en/of dierenambulance). Zo blijven jouw contactgegevens veilig, maar kan jouw dier bij vermissing wel sneller met je herenigd worden.
privacyinstellingen

4) Klik op 'Opslaan'
Nadat je al jouw gegevens gewijzigd zijn, kan je onderaan de pagina op 'Opslaan' klikken. De wijzingen zijn nu direct doorgevoerd.

Jouw adreswijziging of jouw nieuwe telefoonnummer zijn nu verwerkt. Controleer dit minimaal één keer per jaar, dan kunnen we je altijd bereiken als er een noodgeval is.