Vermiste hond, kat of ander huisdier is terecht

Wat fijn! Jouw vermiste huisdier is gevonden of misschien zelf thuis gekomen!
Het is nu belangrijk dat je zo snel mogelijk de vermist-melding in de chipregistratie verwijdert, om misverstanden te voorkomen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

Volg de onderstaande stappen om de vermist-melding te verwijderen:
1) Log in op jouw PetBase account
2) Klik op 'Mijn dieren'
3) Klik op 'Details en wijzigen'
4) Klik op 'Vermist verwijderen'

1) Log in op jouw PetBase account
Als je al een PetBase account hebt, log dan eerst in. Heb je nog geen PetBase account, dan kan je deze eerst aanmaken.

2) Klik op 'Mijn dieren'
Zodra je bent ingelogd, kan je links in het menu klikken op 'Mijn dieren'. Je krijgt dan een overzicht te zien van jouw dieren.

3) Klik op 'Details en wijzigen'
Zoek het juiste dier op tussen jouw dieren en klik op 'Details en wijzigen'. Je krijgt nu de "Dierkaart" te zien. Dit is een overzicht van de gegevens van het dier.
dier gevonden

4) Klik op 'Vermist verwijderen'
In dit overzicht van uitgebreide gegevens van jouw dier ziet u ook een veld genaamd "Vermist". Onder dit kopje kan je aangeven dat jouw dier niet langer vermist is door te klikken op 'Vermist verwijderen'. De vermissing wordt verwijderd en de status van het dier wordt weer normaal.
vermist verwijderen

Heb je nog géén MijnPetBase account, maar een formuliernummer of registratienummer, klik dan hier.
Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Inloggen'. De vermissing staat nu links onderaan. Verwijder de vermist-melding en klik rechts onderaan op 'Uitloggen'.

Mocht je hier nog vragen over hebben, mail dan naar info@petbase.eu en vermeld daarin jouw vraag én altijd het chipnummer van het dier.