PetBase webshop voor het bestellen van chips (transponders)- readers - eu dieren paspoorten-petpoints

PetBase webshop voor het bestellen van chips (transponders)- readers - eu dieren paspoorten-petpoints

** De nieuw webshop van PetBase is vanaf begin april 2023 online via https://www.petbase.eu/webshop/.

In  de webshop kan eenvoudig o.a. nieuwe chips, EU dierenpaspoorten, chipreaders, PetPoints en andere benodigdheden besteld worden.

Inloggen

In de shop moet je inloggen via de knop 'Inloggen'. Ga akkoord met het delen van de informatie en dan kan je als dierenarts, professionals of als eigenaar een bestelling plaatsen. Heb je nog geen login in PetBase dan kan je hier een account aanmaken.

Inloggen webshop

Artikelgroepen

Links van artikelen kan je de zoekbalk en artikelgroepen vinden.
Artikelen webshop

Bestellen

Na het toevoegen van de gewenste producten in je winkelwagen kan je via de de volgende knop naar je winkelwagen:
Afrekenen webshop

Na het klikken op "Bekijk winkelwagen" kom je in je winkelwagen. Besluit je om meteen te bestellen? Dan kom je via de knop "Afrekenen" meteen op de pagina waar je kan gaan afrekenen.

Betalen of op rekening

Heb je nog nooit een bestelling gedaan in de PetBase webshop, dan kan je het bedrag overmaken via iDeal of via de bank. Na enkele bestellingen is het mogelijk om een krediet aan te vragen.

Betaalwijze webshop