Lukt het niet? Krijgt u een foutmelding? Veel gestelde vragen.

Lukt het niet? Krijgt u een foutmelding? Veel gestelde vragen.

Let op: in verband met recente aanvullingen en wijzigingen vanuit de overheid kan het voorkomen dat onze website niet altijd reageert zoals u verwacht. Zoek eerst in deze pagina's of u het antwoord al kunt vinden en maak daarbij vooral gebruik van het zoekveld bovenin. Komt u er niet uit, mail dan uw vraag naar info@petbase.eu Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij op dit moment ook heel veel vragen over de nieuwe wetgeving moeten beantwoorden. Het kan dus zijn dat u niet binnen 24 uur antwoord reactie ontvangt. U kunt er van uit gaan dat wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen.

(30-11-2021) Krijgt u deze foutmelding? CSRF-code is ongeldig? Geen zorgen, dit betekent dat de pagina te lang open heeft gestaan en we hem uit veiligheid even voor u afgesloten hebben. Logt u gewoon nogmaals in, dan merkt u dat het nu wel lukt.

(15-11-2021) Heeft u gekozen voor de privacy-instelling waarbij uw contactgegevens getoond mogen worden? Maar ziet u ze niet als u het chipnummer opzoekt? Of springt het systeem steeds terug naar "contact alleen via databank"? Dat kan voorkomen. In verband met de vele aanpassingen die wij momenteel aan de software doen kiezen wij er soms voor tijdelijk extra veiligheid toe te passen. Controleert u na een paar uur nogmaals of uw gegevens getoond worden en let u vooral op onze nieuwspagina.

Het PetBase account is gebaseerd op uw e-mail adres. Daarom is het niet mogelijk om op basis van hetzelfde e-mail adres meerdere accounts aan te maken. Bent u professional en wilt u meerdere gebruikers toevoegen, kies dan voor elke gebruiker een eigen e-mail adres. Zie voor uitgebreide instructies deze link

Krijgt u bij het aanmaken van een account de melding dat er op dit e-mail adres al een account actief is, maar weet u het wachtwoord niet meer of heeft u geen bevestiging ontvangen? Klik dan HIER om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Krijgt u de melding dat er al een account op dit e-mail adres actief is, maar is dat niet door u en ook niet vóór u aangemaakt? Meld dit dan direct via info@petbase.eu

Bent u digitaal minder vaardig? Vraag uw dierenarts of het dierenasiel dan om u te helpen. Met uw toestemming kunnen zij vanuit hun eigen account ook voor u een account aanmaken en uw gechipte huisdieren toevoegen. U krijgt daar altijd zelf een bevestiging van per e-mail.

Hoe kan ik mijn dier overleden melden? Ik heb alleen het chipnummer, geen inlog-gegevens. Vraag uw dierenarts om dit namens u in PetBase te verwerken of mail naar info@petbase.eu. Vermeld daarbij altijd het chipnummer, de roepnaam en de (geschatte) geboortedatum van het dier.

Heeft u bij het aanmaken van het account een typefoutje gemaakt in het e-mailadres? Mail dan naar info@petbase.eu en vermeld uw naam, adres en wat de juiste spelwijze van uw e-mail adres moet zijn.

Heeft u nog geen Mijn.PetBase account en bent u de inlog-gegevens van uw eerdere registratie kwijt? Vraag uw dierenarts om uw gegevens via zijn/haar account voor u op te zoeken.

Deze pagina wordt dagelijks aangevuld