Inloggen op PetBase met een registratienummer en of formuliernummer

Inloggen op PetBase met een registratienummer en of formuliernummer

Heeft u nog een (oude) registratie bij PetBase op basis van een papieren formulier (blauw)? Of heeft u in het verleden een bevestiging met inlog-gegevens ontvangen van Petbase.eu of van Stichting CHIP, met daarin de bevestiging van registratie? Dan heeft u sinds november 2021 nieuwe en betere mogelijkheden.

Inloggen en contactgegevens wijzingen - adres en/of telefoonnummer
Sinds begin november 2021 adviseren wij u om direct gebruik te maken van de modernste oplossing, uw gratis eigen PetBase account. Daar kunnen al uw dieren bij elkaar geregistreerd worden. Maak kosteloos een account aan bij MijnPetBase en kies de optie 'Dier toevoegen" in het menu. Houdt de inlog-gegevens bij de hand, want die heeft u nodig. In enkele stappen verplaatst u de gegevens van de eerder geregistreerde gegevens naar uw nieuwe account. U kunt uw contactgegevens eenvoudig beheren via Mijn account en uw dieren via Mijn dieren.

Uitschrijven of overleden melden
Wilt u het dier uitschrijven of overleden melden dan kunt u hier inloggen met het chipnummer en het formulier- of registratie-nummer. Kies voor de optie Overleden Melden. Verder hoeft u niets te doen.

Geen inlog-gegevens beschikbaar
Was uw dier vóór 1 november 2021 geregistreerd bij Stichting CHIP of PetBase, maar heeft u geen registratienummer of formuliernummer meer? Of werkt het bij u bekende nummer niet? Klik dan hier voor de juiste instructies. Let op: heeft u  een geplastificeerd registratiebewijs van VETAIR of van Stichting CHIP, dan helpen wij u persoonlijk verder. Mail een foto van het registratiebewijs naar info@petbase.eu en geef aan wat u wilt wijzigen.