E-mail naar mijn hotmail komt niet aan

**Update** In de update van 02 december 2022 zijn een paar aanpassingen gedaan om de spamwaarde van de e-mails te verlagen. Mocht mail nog steeds niet aankomen vragen wij een ticket aan te maken **

Bij een e-mailadres van Hotmail het gebeuren dat deze heel laat (of zelfs helemaal niet) aankomt. Omdat Microsoft al vanaf het jaar 2012 bezig is Hotmail om te zetten naar outlook.com komt het steeds meer voor dat deze gratis mailservice niet goed werkt. Soms komt de mail na een paar dagen alsnog in de mailbox, soms komt hij helemaal niet bij je aan.

Controleer daarom eerst 48 uur lang of de mail niet alsnog aankomt en kijk ook in de map met ongewenste e-mail (spam).

We hebben aan onze kant geprobeerd dit te voorkomen, op alle mogelijke manieren, maar wij zijn afhankelijk van de Hotmail-mailservers. Zodra de mail bij PetBase weg is kan het één minuut tot meerdere dagen duren totdat mail is ontvangen. In de regel is de mail binnen enkele minuten in de mailbox, maar bij Hotmail kunnen we dat niet toezeggen. Ons advies is om over te schakelen naar outlook.com, naar gmail.com of naar een andere mailprovider.

Heb je al een ander e-mailaccount beschikbaar, dan kan dit in het PetBase account snel en eenvoudig aangepast worden. Log in op PetBase en klik op 'Mijn account'. Klik bij 'Gebruiker informatie (inloggen)' op de knop bewerken. Pas het e-mailadres aan en sla de gegevens op. Je kunt nu inloggen met het nieuwe e-mailadres en jouw eigen wachtwoord.