CIBG of Chippernummer geeft geen groen vinkje

PetBase controleert bij RVO of het CIBG nummer bekend is. Op basis van het CIBG nummer en adres zal er bij opslag van de Dierenarts of Paraveterinair dit nummer gecontroleerd worden.

CIBG of Chippernummer vinkje niet groen
Als de controle bij RVO niet lukt komt er een rood uitroepteken achter te staan. Het kan voorkomen dat dit nummer wel in het diergeneeskundigregister staat maar in PetBase komt hij niet groen. Controleer dan of het praktijkadres is gekoppeld aan het nummer. Mocht dit niet zo zijn dan kan het adres worden toegevoegd via 'Mijn diergeneeskundig register. Of bel naar 070 340 57 00.