Bijzonderheden en wijzigen huisdier

Bijzonderheden / wijzigen gegeven van mijn huisdier

Hoe voeg je Bijzonderheden toe aan een registratie? Denk bijvoorbeeld aan opvallende kenmerken zoals een afwijkend oortje, maar ook aan noodzakelijke medicatie. Hieronder laten we het zien.

Log eerst in op je MijnPetBase account, dat doe je met behulp van je e-mail adres en het door jouzelf gekozen wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Maak dan een nieuw wachtwoord via deze link

Als je ingelogd bent ga je naar het menu, dat kan er op een mobiele telefoon ietsje anders uitzien dan in de voorbeelden hieronder.

Nu komen jouw dieren in beeld. Klik op het dier waaraan je een opmerking wil toevoegen. Als je al een foto had toegevoegd klik je op de foto, zo niet dan klik je op het rondje met de eerste letter van zijn/haar naam. Of klik op de knop 'Gegevens / Wijzigen'.

Nu opent zich de pagina met uitgebreide diergegevens.

Klik op Gegevens wijzigen.
Voeg de belangrijke informatie hier toe. We geven hier weer een voorbeeld.

Klik op Opslaan en vergeet niet om uit te loggen.

Succes.