Bevestiging opnieuw mailen en/of printen

Als een eigenaar (houder) de bevestiging van de chipregistratie niet ontvangen heeft, kan je die opnieuw laten versturen. Controleer altijd het e-mailadres van de eigenaar nog eens extra en indien pas het aan indien nodig.

Volg de onderstaande stappen om de bevestiging opnieuw te laten versturen:
1) Log in op jouw PetBase account
2) Klik op 'Houders-eigenaren'
3) Klik op de juiste houderkaart
4) Klik op het juiste chipnummer
5) Klik rechtsboven op de envelop

1) Log in op jouw PetBase account
Als je al een PetBase account hebt, log dan eerst in. Heb je nog geen PetBase account, dan kan je deze eerst aanmaken.

2) Klik op 'Houders-eigenaren'
Zodra je bent ingelogd, kan je links in het menu op 'Houders-eigenaren' klikken. Je krijgt een overzicht te zien van alle houders-eigenaren.
houders eigenaren

3) Klik op de juiste houderkaart
Zoek in het overzicht de houder op waarvoor je de bevestiging opnieuw wil mailen en klik op de houderkaart.
houderkaart

4) Klik op het juiste chipnummer
Zodra je de houderkaart opent zie je een overzicht van de dieren die de houder bezit. Zoek in dit overzicht het juiste chipnummer op. Klik op het chipnummer om een overzicht te krijgen van de diergegevens.
nogmaals bevestiging

5) Klik rechtsboven op de envelop
Rechtsboven in het overzicht van de diergegevens staat een icoon van een envelop. Klik op dit icoon. Hiermee wordt de registratiebevestiging opnieuw verstuurd. Waarschuw wel de eigenaar, want een bevestiging kan per ongeluk in de spambox terecht komen. Dat wordt veroorzaakt door het spamfilter van hun provider.

bevestiging mailen

Wil je de bevestiging op papier meegeven, klik dan niet op het envelopje, maar op het printer-teken.