PetBase Affiliate Programma - Maak reclame voor PetBase en krijg korting

PetBase Affiliate Programma - Maak reclame voor PetBase en krijg korting

Maak moeiteloos reclame voor PetBase en krijg forse korting.

Sinds kort heeft PetBase een affiliate programma. Wat houdt het affiliate programma in? Jij maakt reclame voor PetBase en verdient daarmee direct geld. PetBase biedt jou de mogelijkheid om PetBase op jouw website, blog, vlog en social media kanalen te promoten. Je doet dat via speciale afbeeldingen, teksten, tracking-links en/of banners. Deze promotie levert jou gedurende de afgesproken periode een vergoeding op van 5% op alles wat je bij PetBase bestelt en kom je op de PetBase partner pagina. Ee

Hoe werkt het?

1. Meld je aan voor het PetBase affiliate programma door een e-mail te sturen naar support@petbase.eu
  2. Vermeld daarin duidelijk welke kanalen je wilt gebruiken (incl. links), zodat wij kunnen beoordelen of je bij ons past
  3. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging per e-mail
  4. Ontvang van PetBase de digitale materialen om te gebruiken
  5. Verwerk deze op jouw website, blog, vlog en social media.
  6. Jouw bezoekers klikken op de PetBase tekst, afbeelding, link en/of banner en plaatsen daarna een bestelling of registreren een dier bij PetBase
  7. PetBase herkent jou als bemiddelaar
  8. Jij krijgt gedurende de afgesproken periode 5% korting op al jouw bestellingen bij PetBase
  9. Mocht je om wat voor reden dan ook willen stoppen met het promoten van PetBase, dan meld je dat tijdig per e-mail aan support@petbase.eu. Op het moment van opzegging vervalt ook per direct de korting.

Wat ontvang jij uiteindelijk?
  1. 5% kortingscode voor op de webshop
  2. Logo + link op de partner pagina van PetBase
  3. Social media samenwerking
Als je al een afspraak hebt bij PetBase met een lopend kortingspercentage, dan geldt de korting van 5% niet.
Algemene voorwaarden affiliate programma: Algemene-voorwaarden-Affiliate-programma-PetBase-PDF.pdf