Affiliate programma beeldmateriaal

Het PetBase affiliate programma! Misschien doe je al mee, of ben je aan het twijfelen om mee te doen. In ieder geval, heet ik iedereen van harte welkom op deze pagina. Deze pagina geeft je alle opties als promotie materiaal voor op je website. Kijk even rustig rond en maak een beslissing. Heb je liever iets anders? Laat het ons weten en wij kijken met je mee. Mailen kan naar: info@petbase.eu

Tip: Na het maken van je keuze kan je eenvoudig zelf alles instaleren. Elk logo is voorzien van een linkje naar een download pagina. Hier download je ons logo als PNG, een transparante achtergrond dus. Klik eenvoudig op het logo en je wordt meteen doorgestuurd.

1. PetBase logo, met een stukje tekst en een linkje.

PetBase logo

Als jij jouw huisdier wilt registreren, ben je bij PetBase aan het juiste adres. Wij als {dierenartsenpraktijk, asiel, stichting..} kunnen bij PetBase je hond, kat, fret, konijn en andere huisdieren registreren. PetBase is dé Europese dierendatabank van Nederland, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw huisdier in goede handen is. Kom bij ons langs en laat jouw huisdier chippen en registreren!

www.petbase.eu

2. PetBase logo, met een stukje tekst en een linkje.

Bij PetBase ben je aan het juiste adres om jouw huisdier te registreren. Onze {dierenartsenpraktijk, asiel, stichting...} helpt je graag met het chippen en registreren van je hond, kat, fret, konijn en andere huisdieren. Vertrouw op dé Europese dierendatabank van Nederland en wees gerust dat jouw huisdier in goede handen is. Kom langs en geef je huisdier de beste bescherming!

www.petbase.eu

3. PetBase logo, met een stukje tekst en een linkje.

PetBase: Levenslange veilige registratie bij dierendatabank PetBase.

www.petbase.eu

Afbeelding met een backlink naar www.petbase.eu (zelf toevoegen)

PetBase logo